Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης με αίσθημα ευθύνης επιλέγει ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ
















Δήλωση υποψηφιότητας Τριανταφυλλάκη Ιωάννη

  Αγαπητές συμπολίτισσες ,αγαπητοί συμπολίτες.
   Φίλοι και φίλες.
   Σε ένα κομβικό σημείο για την τοπική αυτοδιοίκηση και σε μια δύσκολη συγκυρία για τον Δήμο μας ,επιλέγω την σύμπλευση με τον συνδυασμό "ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-επιλογή ευθύνης" με επικεφαλή την Κα Σαμαρά-Κουμανδράκη Κωνσταντίνα.

   Εκείνοι που επιλέγουν να προσφέρουν στο τόπο τους επιβάλλεται να εξετάσουν την καλύτερη δυνατή διαμόρφωση συνεργασιών ,ώστε με συλλογική προσπάθεια ο Δήμος μας να ανταπεξέλθει στα προβλήματα των καιρών. Η απόφαση δεν ήταν εύκολη και είναι προϊόν έντονων εσωτερικών διεργασιών και προσεκτικής χαρτογράφησης της κοινωνίας. Μετά την αποχώρηση του κου Στάικου από την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου, τα διλλήματα  ήταν πολλαπλά. Μέσα από ένα ψηφοδέλτιο νίκης, όπως αυτό διαμορφώνεται ,η ευθύνη είναι τεράστια και είμαι σε θέση να την αναλάβω.
   Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον κο Γαλούνη ,όσο και τον κο Γεωργαλή για τις προτάσεις τους για συνεργασία και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν ιδιαίτερα τιμητικές. Σε μια εκλογική αναμέτρηση έρχεται η στιγμή που πρέπει να αποφασίσεις ¨με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις¨ .Δεσμεύομαι  ότι σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και πολύ περισσότερο μετά το πέρας των εκλογών θέτω τον εαυτό μου και στην υπηρεσία τους με πνεύμα συνεργασίας και γνώμονα το κοινό καλό.
   Ο Δήμος αυτός μας ενώνει. Τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν  με τον ¨Καλλικράτη¨ δημιούργησαν ένα δύσκολο σκηνικό. Πάνω από διχαστικές αντιλήψεις και με ένα πρόγραμμα προοπτικής για τα επόμενα χρόνια,  με διάρκεια, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα  και έντιμη διαχείριση μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
Με αίσθημα ευθύνης σας προσκαλώ να συμπαραταχθούμε και να αγωνιστούμε για το μέλλον και τις προοπτικές που δικαιούμαστε όλοι όσοι ζούμε στο Ξηρόμερο –τον τόπο της καρδιάς μας…

Με εκτίμηση
Τριανταφυλλάκης Ιωάννης
Ιατρός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος