ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                       Αστακός, 08/05/2014

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού το “ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης” στις Φυτείες. Συνδημότες μας από Παπαδάτου, Ρίβιο,  Αγ Στέφανο, Φυτείες και Κουβαρά  παρευρέθηκαν και άκουσαν την ομιλία της κ. Ντίνας  Σαμαρά την οποία προλόγισε ο επικεφαλής  της Αντιπολίτευσης  στο Δήμο Αγρινίου κ. Νίκος Καζαντζής.

Παρών στα εγκαίνια ήταν και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Φαρμάκης. Παίρνοντας το λόγο η υποψήφια Δήμαρχος Ξηρομέρου, αφού ανέφερε μια σειρά από σημαντικά έργα που έγιναν στην Δημοτική ενότητα των Φυτειών  έθεσε ξανά το δίλημμα αυτών τον εκλογών « συντήρηση και οπισθοδρόμηση ή πρόοδος και ανάπτυξη»;
«Λέμε ΝΑΙ σε ένα Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο ΝΑΙ στο μέλλον των παιδιών μας, λέμε ΟΧΙ στην αδιαφάνεια και στην αδικία κατά των Δημοτών, ΟΧΙ σε αυτούς  που άφησαν τεράστια χρέη στον Δήμο μας και ΟΧΙ σε αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν την ΕΑΣ Ξηρομέρου».
Όταν «θέλουμε μπορούμε» συνέχισε η κ. Ντίνα Σαμαρά  αναφερόμενη στο θέμα των Λυκειακών τάξεων Φυτειών και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.
«ΑΠΟΨΕ ΟΙ ΦΥΤΕΙΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑ», «Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ» είπε η υποψήφια Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ντίνα Σαμαρά κλείνοντας την ομιλία της  μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού “ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή Ευθύνης”